Ποιος έκαψε το Καφε της Χαρας; Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. #tokafetisxaras

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ύποπτοι πολλοί, κανένα άλλοθι και μια Βάλια αποφασισμένη να βρει τον ένοχο.

Ποιος όμως ήταν εκείνος που έβαλε φωτιά στο καφέ που έφερε τα πάνω-κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι;

Η θεωρία που κυκλοφορεί θέλει ένοχο εκείνον στον οποίο δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας. Στον άνθρωπο που αγάπησε τη Χαρά όσο κανένας άλλος. Και δεν μιλάμε, φυσικά, για τον Περίανδρο Πώποτα αλλά για τον Τρελαντώνη. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι φανς της σειράς υποστηρίζουν πως εκείνος ήταν που έκαψε το μαγαζί της Πρωτευουσιάνας, σενάριο που στέκει αν σκεφτούμε πως κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς εκείνος βρισκόταν μέσα και κοιμόταν.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Περίανδρο να σώζει τον Τρελαντώνη, ο οποίος από τη στιγμή που έφυγαν οι Χαρά και Βάλια Χάσκα από το Κολοκοτρωνίτσι είχε χάσει την ικανότητα της ομιλίας. Στο μαγαζί βρέθηκαν μπιτόνια, πράγμα που επιβεβαιώνει το σενάριο του εμπρησμού, ωστόσο αν το καλοσκεφτούμε κανείς δεν είχε λόγο να καταστρέψει το καφέ.

Δείτε ΕΔΩ ολα τα επεισοδια απο το καφε της Χαράς.

Αντιθέτως, ο Τρελαντώνης μέσα στο χάος του μυαλού του εύκολα θα αποδεικνυόταν ένοχος.

Μια άλλη θεωρία η οποία όμως μοιάζει λιγότερο πιθανή, θέλει τον εμπρηστή να ακούει στο όνομα Αγλαΐα. Η κυρά δασκάλα που κατέληξε στο τρελοκομείο στο φινάλε της δεύτερης σεζόν είχε ήδη μία φορά βάλει φωτιά στο καφέ της Χαράς, με την επιστροφή της στον 4ο κύκλο να βάζει πολλούς σε υποψίες πως ίσως είναι εκείνη η ένοχη.

Σαρώνουν οι ατάκες του Φατσέα. Στα ύψη η τηλεθέαση του Καφέ της Χαρας. #tokafetisxaras
Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια θεωρία ισχύει, μιας και το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά παραείναι δαιμόνιο για να δώσει περισσότερα στοιχεία…

Ποιος έκαψε το Καφε της Χαρας; Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. #tokafetisxaras

ΔΗΜΟΦΙΛΗ