Δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα όταν είδε τους κατηγορούμενους (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπο αυξημένα μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε η δίκη. Αποχώρησε από την αίθουσα η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Στο δικαστήριο και η Μάγδα Φύσσα. Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 21χρονης.

Ξεκίνησε, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την φρικτή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από δύο συνομηλίκους της στην Ρόδο πριν από έναν χρόνο.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_hucEqP0Y9M&w=738&h=400]

.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα .

Η μητέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδης δεν άντεξε στην θέα των δύο κατηγορουμένων να μπαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου και ξέσπασε εναντίον τους.

Η μητέρα του θύματος φώναξε μέσα στο δικαστήριο στους δυο νεαρούς κατηγορουμένους: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. δολοφόνοι.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lfp20oASxxo&w=711&h=400]

.

Η γυναίκα μην μπορώντας να αντέξει άλλο αποχώρησε από την αίθουσα. Η δίκη ξεκίνησε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου. Κάποια στιγμή στην αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά χαιρέτισε τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας και βγήκε από την αίθουσα.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gijiNQy-7Pw&w=711&h=400]

.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=W_XY6EsfaAQ&w=711&h=400]

.

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, Ευ.Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» και αρκέστηκε να τονίσει ότι, «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Έξω από το δικαστήριο παραβρέθηκαν οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών και ύψωσαν πανό.

diki topaloudi pano

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ