Ο τουρκικός στρατός έχει στην κατοχή του τη μεγαλύτερη συλλογή ανδρικού ομοφυλοφιλικού πορνό στον κόσμο. Δεν φαντάζεστε το λόγο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με έρευνες, η μεγαλύτερη συλλογή ανδρικού ομοφυλοφιλικού πορνό στον κόσμο δεν βρίσκεται σε κάποιο από τα διαδικτυακά σάιτ αλλά σε αρχεία του τουρκικού στρατού! Ο λόγος είναι απλός:

Στον τουρκικό στρατό απαγορευόταν αυστηρά οι ομοφυλόφιλοι άνδρες. Για να πάρουν οι νέοι Τούρκοι απαλλαγή από την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, το γνωστό ροζ χαρτί, έπρεπε να αποδείξουν με βίντεο και φωτογραφίες ότι έχουν ομοφυλοφιλικές επαφές. Και μάλιστα τους υπέβαλλαν σε εξευτελιστικό έλεγχο όπου απαιτούσαν να φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι παθητικοί και να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Το υλικό αυτό αποθηκευόταν σε τεράστιες βάσεις δεδομένων του τουρκικού στρατού υπό τη μορφή φακελώματος.

Πιστεύεται, ότι πάνω από το ήμισυ των βίντεο και των φωτογραφιών που έχει στην κατοχή του ο τουρκικός στρατός, ελήφθησαν από ετεροφυλόφιλους άνδρες που ήθελαν να αποφύγουν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.

Αυτή η ανόητη πρακτική έληξε πριν από λίγα χρόνια και πλέον οι Τούρκοι νεοσύλλεκτοι δεν χρειάζεται να περάσουν από αυτή την ταπεινωτική δοκιμασία για να αποφύγουν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.

Ωστόσο, ο τουρκικός στρατός έχει συγκεντρώσει τόσα πολλά βίντεο και φωτογραφίες ομοφυλοφιλικού περιεχομένου, που πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο.

Πηγές:

BBC

CBC

al-Monitor

ΔΗΜΟΦΙΛΗ