Αδωνις Γεωργιάδης “Εξώσεις από 30 Απριλίου με ατομική ευθύνη των πολιτών για να μην χαλάμε τις καρδιές μας” [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Η τρόικα εσωτερικού συνεχίζει την επίθεση κατά του Ελληνικού λαού εκεί που το άφησε το ΔΝΤ τον Ιανουάριο του 2015. Το τελευταίο ταμπούρι του έλληνα, το τελευταίο του όρυγμα: το σπίτι του.  έγραφε ένας blogger το 2010 και μετά ήρθε το χαράτσι, του Ευάγγελου Βενιζέλου, που θέλει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας τρομάρα του.

Πολλοί μάλιστα μιλούν ότι οι εκκαθαρίσεις καταλήψεων είναι πρόβες και δοκιμές από την αστυνομίαγιατί πολύ σύντομα θα αρχίσει να πετάει κόσμο από τα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους θα τα χάνουν στους πλειστηριασμούς που έρχονται.

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας, δηλαδή η φωνή του αντ’αυτού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μας είπε ότι από τις 30 Απριλίου 2020, τελειώνει η προστασία α΄κατοικίας. Και για να ολοκληρώσει την αναλγησία του νεοφιλελεύθερου “εξηγεί” ότι υπάρχει πλατφόρμα στην οποία όποιος δεν μπει θα φέρει “ατομική ευθύνη”

Αλλα αυτό που δεν σας λέει ότι η πλατφόρμα είναι μια παρωδία για επικοινωνιακούς λόγους, με σκοπό να μην μπορεί κανείς να μπει στην πλατφόρμα! Είναι τόσο “ψιλά τα γράμματα” που από τις 250.000 ενδιαφερόμενους, μόλις 7 κατάφεραν να περάσουν “τον έλεγχο” !

Ετσι

  • 250.000 κατοικίες κινδυνεύουν
  • Κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο έλεγχο 57.166 χρήστες
  • Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 38.073
  • Έχουν υποβληθεί 1.249 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες.
  • Έχουν δοθεί 315 προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες.
  • Έχουν ήδη αποδεχθεί 84 προτάσεις ρύθμισης οι δανειολήπτες
  • Έχουν μπει στην προστασία 7 Ελληνες

Ποιος “αλλοιώνει” τον πολιτισμό μας λοιπόν; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ