Μια Ελληνίδα στο τιμόνι της Google Ν/A Ευρώπης

Τον ρόλο της γενικής διεύθυνσης της Google για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει η Πέγκυ Αντωνάκου.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στο skai.gr, “αποτελεί τιμή για εμένα η ανάθεση αυτού του σημαντικού ρόλου για τη Google στην ευρύτερη περιοχή μας. Είναι μια εταιρεία που καινοτομεί καθημερινά, διαμορφώνοντας τις ζωές και το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί μεγάλη έμπνευση και κινητήριο δύναμη για εμένα προσωπικά. Σήμερα, νιώθω ιδιαίτερη χαρά γιατί μαζί με μία δυνατή ομάδα, μπορώ να συνεισφέρω από την πλευρά μου το καλύτερο που μπορώ προς αυτή τη κατεύθυνση.”
Η κα. Αντωνάκου, αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ενώ κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Τεχνολογίας και του Μάρκετινγκ, η κα Αντωνάκου διετέλεσε CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από το 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2019 ενώ προηγουμένως είχε αναλάβει ρόλους ευθύνης στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ενώ κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ