ΕΚΤΑΚΤΟ. Γιάννης Τοπαλουδης. Οι κατηγορούμενοι για το φόνο της κόρης μου δεν ζήτησαν ούτε καν αισθάνονται ότι πρέπει να μας ζητήσουν συγγνώμη.

ΕΚΤΑΚΤΟ. Γιάννης Τοπαλουδης. Οι κατηγορούμενοι για το φόνο της κόρης δεν ζήτησαν ούτε καν αισθάνονται ότι πρέπει να μας ζητήσουν συγγνώμη.Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Τοπαλούδης μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά τη δολοφονία της κόρης του: “Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές που είπα και στην κατάθεσή μου ήταν οι εκείνες των πρώτων ημερών.

Η στιγμή που μάθαμε ότι ήταν η Ελένη μας δολοφονημένη, κι έπεσε η γη κάτω από τα πόδια μας, και έφυγε η ψυχή μας… Η δεύτερη πιο συγκλονιστική όπως έχω ξαναπεί ήταν όταν μάζευα τα πράγματά της από τι διαμέρισμά της, δυο τρεις ημέρες πριν ήταν εκεί ζούσε και ανέπνεε. ζωντανή. Μάζευα όλα της τα πράγματα, ακόμη και τις τσίχλες, και τα αποτσίγαρα, ακόμη τις τρίχες από τις βούρτσες της.

Με αυτά θα ζούμε πια, με αυτές τις αναμνήσεις. Όταν μπήκαμε ακόμη και το πλυντήριό της ήταν αναμμένο, που σημαίνει ότι θα έβγαινε για λίγο και θα γυρνούσε αφού τα είχε τα ρούχα του στο πλυντήριο το κορίτσι μας” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τοπαλούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ