Αστυνομικός μετέφερε με πρόχειρο τρόπο το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε ένα τσαντάκι με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί στη μέση του δρόμου.

Καλά δεν υπάρχουν κανόνες ασφαλείας για τα υπηρεσιακά όπλα; Ο άνθρωπος μετέφερε μέσα σε τσαντάκι το όπλο του με αποτέλεσμα να πατηθεί η σκανδάλη του κατά λάθος και να αυτοτραυματιστεί ο ίδιος. Στη θέση του θα μπορούσε να βρεθεί ο οποιοδήποτε πολίτης περπατούσε κοντά του.

 Ένας αστυνομικός έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου στη Νέα Ιωνία, τραυματισμένος από σφαίρα, καθώς εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Ο αστυνομικός, ήταν εκτός υπηρεσίας και έκανε βόλτα με την μηχανή του στην Λεωφόρο Ηρακλείου, στη Νέα Ιωνία. Ξαφνικά όλοι γύρω του πάγωσαν, όταν άκουσαν ένα πυροβολισμό και είδαν τον αστυνομικό, αιμόφυρτο, να γέρνει από τη μηχανή του και να πέφτει στη μέση του δρόμου, σφαδάζοντας από τον πόνο.

Η βολίδα τον είχε τραυματίσει ψηλά στο μηρό. Για λίγες στιγμές επικράτησε πανικός, καθώς κανείς δεν ήξερε από που ήρθε η αδέσποτη σφαίρα.

Όπως ήταν επόμενο, στο κέντρο της Άμεσης δράσης χτύπησε κόκκινος συναγερμός. Ο μόνος που κατάλαβε το τι ακριβώς είχε συμβεί ήταν ο ίδιος ο τραυματίας. Μετέφερε το υπηρεσιακό του πιστόλι σε ένα τσαντάκι στη μέση του και προφανώς, κάποιο άλλο αντικείμενο που είχε μέσα, πιθανόν πίεσε τη σκανδάλη και προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ