Κυριάκο…Να σηκώσεις το τηλέφωνο & να  πάρεις την Μέρκελ…Αν δεν το έχεις να στο δώσουμε εμείς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

82311735_2615132391857271_6454771740588376064_n

Στις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο η Διάσκεψη εξεύρεσης πολιτικής λύσης στην κρίση της Λιβύης, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Καγκελαρίου ‘Αγκελα Μέρκελ, στη Διάσκεψη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, έχουν προσκληθεί οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Βρετανία, η Γαλλία, η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία, η Δημοκρατία του Κονγκό, η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Αλγερία και τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αφρικανική Ένωση και ο Αραβικός Σύνδεσμος.  Επίσης, πρόσκληση να συμμετάσχουν έχουν λάβει ο Φαγιέζ Αλ Σάρατζ και ο Χαλίφα Χάφταρ.

Όπως αντιλαμβάνεστε η Ελλάδα πανηγυρικά απούσα από την διάσκεψη…Μια διάσκεψη που μας αφορά άμεσα, σίγουρα περισσότερο από ότι το Κονγκό & τα Εμιράτα. Δεν μας κάλεσαν λέει..κακώς, κάκιστα..και εμείς τι κάναμε..;

Βάλαμε τον εκπρόσωπο τύπου τον Πέτσα να κάνει δήλωση…!!! Τόσο πολύ το χοντρύναμε το παιχνίδι… Κύριε πρωθυπουργέ καλά τα mοuntain bike, το ΝΒΑ, και το χειμερινό σκι…

Δεδομένοι δεν είμαστε σε τίποτα και σε κανέναν παρά τα όσα είπατε στον Τράμπ. Να σηκώσεις το τηλέφωνο και να  πάρεις την Μέρκελ…Αν δεν το έχεις το τηλέφωνο να στο δώσουμε εμείς.

Να της πεις πως θα είσαι εκεί στην διάσκεψη.. θέλει δεν θέλει τόσο απλά.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ