Ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού μάρτυρας υπεράσπισης κατηγορούμενων στην υπόθεση των εφοπλιστών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκάνδαλο στο Λιμενικό

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε χθες η παρουσία- “συναγελασμός” ανώτατου αξιωματικού του λιμενικού σώματος, με νευραλγική θέση σε κεντρική υπηρεσία του Πειραιά, όχι μόνο μαζί με τους κατηγορούμενους για τη μεγάλη υπόθεση των εφοπλιστών και τα παράνομα σχεδόν μονοπωλιακά ντηλ των αδειοδοτημένων ρυμουλκών, αλλά και η εγγραφή του στον κατάλογο με τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Σχολιάζοντας στο bloko.gr την απίστευτη συνύπαρξη, στελέχη του λιμενικού αλλά και της ΕΛΑΣ, μιλούν για πρωτοφανή κατάσταση, εμφανώς αντιδεοντολογική και σίγουρα περίεργη, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για κάποιους και ισχυρότατες ενδείξεις για άλλους, για πλουσιοπάροχο χρηματισμό.

Στο πλευρό των κατηγορούμενων πλοηγών- πειρατών των λιμανιών κατά τη δικογραφία, υπήρξε και μία γυναίκα με διευθυντική θέση στο υπουργείου ναυτιλίας. Η χθεσινή δίκη που αφορούσε σε σκέλος της πολύκροτης υπόθεσης των 4 εφοπλιστών και των πλοηγών που φέρονται πως είχαν εγκαθιδρύσει καθεστώς επικυριαρχίας στα λιμάνια, ήταν να εκδικαστεί στον Πειραιά, αλλά πήρε αναβολή.

του Γιώργου Καραϊβάζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ