Με οδηγό τα άστρα διάλεξε πρόεδρο ο Μητσοτάκης. Είμαστε πλέον στα χέρια του Πλούτωνα.

Με οδηγό τα άστρα διάλεξε πρόεδρο ο Μητσοτάκης. Είμαστε πλέον στα χέρια του Πλούτωνα.Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα παρουσιάζοντας όπως πάντα τα ζώδια της ημέρας, έκανε μια παρένθεση για να αποκαλύψει αν τα άστρα το 2020 ευνοούν να είναι άνδρας ή γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

(Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά πριν 5 μέρες.)

Με το σασπένς για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κορυφώνεται και το ντιμπέιτ να ανάβει για το αν θα είναι άνδρας ή γυναίκα -μετά και τις αινιγματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και συνεργατών του- η Λίτσα Πατέρα έδωσε έναν χρησμό σήμερα το πρωί. Παρουσιάζοντας τα άστρα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δύο κρίσιμες εκλείψεις Σελήνης που γίνονται στην αρχή και το τέλος του 2020 έχουν άρωμα γυναίκα.

Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική και έτσι δεν αποκλείει να επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.

Η γνωστή αστρολόγος αγαπά να συνδέει τις αστρολογικές προβλέψεις με τις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, ακόμα και με φυσικά φαινόμενα και να προειδοποιεί για εντάσεις ή απρόοπτα, ή για πρόσωπα που θα ξεχωρίσουν για θετικούς ή αρνητικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ