To αδιαχώρητο για τον Όλυμπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΙΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ -Έλαμψε ο Όλυμπος μέσα από το ντοκιμαντέρ “Mt Olympus the Creation” της Ellopia Films USA

Πρωτοφανή κοσμοσυρροή στα δεδομένα του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, προκάλεσε η προβολή του πολυβραβευμένου διεθνώς ντοκιμαντέρ “Mt. Olympus the Creation” της αμερικανικής σειράς MOUNT OLYMPUS παραγωγή Ellopia Films USA! Σχεδόν χίλια άτομα έφτασαν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στους υπέροχους χώρους του μουσείου για την προβολή και την ξενάγηση. Την σειρά αυτή των ντοκιμαντέρ υπογράφει η διάσημη Ελληνο αμερικανίδα Δημοσιογράφος/Σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη.

Δεύτερη προβολή λόγω μεγάλης προσέλευσης Περισσότεροι απο 900 καλεσμένοι προσήλθαν στον χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και να πραματοποιηθεί δεύτερη προβολή αμέσως μετά την πρώτη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την έγκριτη δημοσιογράφο και πολεμική ανταποκρίτρια κ. Αθηνά Κρικέλη, που έχει οραματιστεί και δημιουργεί με τους συνεργάτες της, τα πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο, που διαφημίζουν την Ελλάδα, τη μυθολογία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό της σε όλο τον κόσμο.

Επιπρόσθετα οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλους τους χώρους του Μουσείου όπου θαύμασαν τα σημαντικά εκθέματα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του με ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, Αρχαιολόγο κ. Σταυρούλα Σδρόλια.

keimeno olympos2

Mε το τέλος της προβολής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, η δημοσιογράφος και δημιουργός της σειράς, Αθηνά Κρικέλη είπε μεταξύ άλλων:

Είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα ολοκληρωθεί με την παραγωγή του 12ου ντοκιμαντέρ. Οσοι δηλαδή ήταν και οι θεοί του Ολύμπου. Από το 2013 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα έχουμε ολοκληρώσει τα 6 ντοκιμαντέρ και βρισκόμαστε στα γυρίσματα του 7ου με τίτλο “The ancient skies of Mt Olympus” Η σειρά εχει αποσπάσει μέχρι τώρα 22 χρυσές διακρίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου. Αποτελεί μια συνεχή επιβράβευση για όλους εμάς της παραγωγής, τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική αλλά και όλους αυτούς που έχουν πιστέψει σε μας. Διότι χωρίς καμμία κρατική ή άλλη οικονομική υποστήριξη κατορθώνουμε το ακατόρθωτο. Να δημιουργούμε ντοκιμαντέρ παγκοσμίου κύρους και να προβάλλουμε την Ελλάδα μας. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα είναι πως έμπρακτα αποδεικνύουμε πως το όραμα δεν έχει οροφή. Αν σε αυτό προστεθεί το πάθος και το ήθος, τότε φτάνεις στα άστρα

Το ντοκιμαντέρ αυτό υπογράφουν
Σκηνοθεσία: Αthina Krikeli Zisopoulos Dimitris
Σενάριο: Athina Krikeli, βασισμένο στην 10χρονη έρευνα της Αμερικανίδας γεωλόγου Annie Rassios
Μουσική: Γιώργος Χατζής
Αφήγηση: David Washington Αθηνά Κρικέλη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ELLOPIA FILMS USA www.ellopiatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ