Αδιανόητο! Στέλνουμε τσάμπα Patriot στην Σαουδική Αραβία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2568Μπλέκουμε πάλι στην αντιπαράθεση με το Ιράν, χωρίς να έχουμε κανένα ουσιαστικό κέρδος!

Δημιουργούμε τρύπα στην δική μας αεράμυνα την ώρα που η Τουρκία χτυπά τύμπανα πολέμου!

Οι Σαουδάραβες θα αναλάβουν μόνο το κόστος μεταφοράς!

Σοβαρότατη η αποκάλυψη του https://www.militaire.gr/stelnoyme-patriot-sti-saoydiki-aravia/

Την ώρα που στα ελληνοτουρκικά η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΞ απαντούν θετικά σε αμερικανικό αίτημα για την αποστολή ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία!!! Στη χώρα που διαθέτει τα πιο ακριβά αντιαεροπορικά συστήματα ,τα οποία όμως δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την επίθεση  με drones στην Aramco!

Το αίτημα έρχεται δια μέσου ΗΠΑ που θέλουν να δημιουργήσουν μια “πολυεθνική ομπρέλα” στη Σαουδική Αραβία! Την ομπρέλα στο Αιγαίο δεν τη συζητά κανείς…

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα αντιπροσωπεία από τη Σαουδική Αραβία για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της ελληνικής αποστολής Patriot!

Το ΥΠΕΞ έχει ήδη εγγράφως αποφανθεί θετικά λέγοντας ότι η αποστολή ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την “προστασία κρίσιμων υποδομών ενέργειας της χώρας”, θα εκτιμηθεί από την Σαουδική Αραβία ,η οποία “θα στηρίξει τις θέσεις μας” σε θέματα όπως τα ελληνοτουρκικά!

Στην έγγραφη απάντηση του ΥΠΕΞ στο ΓΕΕΘΑ επισημαίνεται ακόμη ότι σε καμία περίπτωση η παρουσία των ελληνικών Patriot στην Σαουδική Αραβία δεν πρέπει να εκληφθεί ως εμπλοκή μας στις διαμάχες που έχει η Σαουδική Αραβία με χώρες της περιοχής.Βλέπε Υεμένη…

Το οικονομικό κόστος της αποστολής θα το αναλάβουν οι Σαουδάραβες. Πάλι καλά…

Τι θα γίνει με την “τρύπα” που πιθανόν να προκληθεί στην ελληνική αεράμυνα; Προς το παρόν το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΞ θα ασχοληθούν από ποια τρύπα διέρρευσε το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ