Καλή επιτυχία στην κυρία Σακελλαρόπουλου, αλλά ας απαγορεύσει την διάδοση ψεμάτων για το βιογραφικό της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου είναι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ελπίζουμε να ανταποκριθεί στο έργο της και να υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια σε αντίθεση με την προγενέστερη πορεία της, όπου αρκετές φορές δικαίωσε η επιχείρησε να δικαιώσει συμφέροντα τα οποία ήταν αντικρουόμενα με το εθνικό συμφέρον.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου λοιπόν οφείλει να δώσει το στίγμα ηθικής που θα ακολουθήσει άμεσα. Και σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να απαγορεύσει τα ψεύδη και τις ανακρίβειες που διαδίδουν εσχάτως κάποιοι – ελπίζουμε αυτόκλητοι – διαφημιστές της, σχετικά με το βιογραφικό της. Η κυρία Σακελλαρόπουλου είναι απόφοιτος της νομικής σχολής Αθηνών. Δεν έχει διδακτορικά η άλλους αντίστοιχους τίτλους.

Το ότι ορισμένοι διαδίδουν τερατολογίες για την ακαδημαϊκή της πορεία, είναι ένα πολύ ανησυχητικό δείγμα. Ίσως το κάνουν για να κρύψουν ότι υπήρξε διαπρεπής συνδικαλίστρια, γεγονός που δεν το ανέφερε ούτε ο πρωθυπουργός, καθότι το μύθευμα είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση απεχθάνεται τους συνδικαλιστές και τους βολεμένους. 

Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις οικολογικές τις ευαισθησίες – ξεχνώντας να πει ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου ήταν αυτή που καταδίκασε τις Σκουριές σε οικολογική καταστροφή, όπως επίσης την παρουσίασε ως υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Λησμονώντας να αναφέρει ότι είναι αυτή που αποφάσισε την έκδοση του ρώσου υπηκόου στην Γαλλία, καταπατώντας κάθε έννοια ανθρωπίνου δικαιώματος.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι άσχημα δείγματα ελπίζουμε να σταματήσουν άμεσα. Για το καλό της πατρίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ