«Υποψήφιος» στα κατεχόμενα και ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκονται στα κατεχόμενα, καθώς τον Απρίλη του 2020 ο Ακιντζί θα δοκιμαστεί απέναντι σε ευνοούμενους της Άγκυρας και άλλους υποψήφιους για την «προεδρία» στο ψευδοκράτος.

Την Τρίτη, το Κόμμα της Αναγέννησης (το Κόμμα των Εποίκων δηλαδή) αναμένεται να προτείνει τον πρόεδρό του, Ερχάν Αρικλί, ως υποψήφιο για τις «προεδρικές εκλογές».
Ο Αρικλί δεν είναι κανένας τυχαίος. Εναντίον του υφίσταται διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στις 11 Αυγούστου 1996. Αν και έχουν εκδοθεί 11 εντάλματα για τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού, όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο δε Αρικλί εξελέγη και «βουλευτής» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συμμετέχει στην ψευδοβουλή.
Οι πιθανότητές του να εκλεγεί είναι μηδαμινές, αλλά σκεφτείτε το: Αν εκλεγεί, ο (όποιος) Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα υποχρεωθεί –τηρουμένης της ενδοτικής πολιτικής– να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με έναν εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, με σκοπό να λυθεί το Κυπριακό. Κι αν κληθούν σε διεθνή διάσκεψη, μπορεί να τον συλλάβουν και μπροστά του. Γίνεται κατανοητή η πραγματικότητα στα κατεχόμενα ή να σας το εξηγήσει ο δολοφόνος του Σολωμού, Κενάν Ακίν, που επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος;
ΑΛ.ΜΙΧ.
philenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ