Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τους δολοφόνησαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους! ΚΟΛΟΜΒΙΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2606 1ΥΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΡΟΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Η Ελλάδα στο έλεος της μαφίας! Πρωτοφανές το χτύπημα στην Βάρη, πρωτοφανή γεγονότα τους τελευταίους μήνες.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος του υποκόσμου. Το χτύπημα που έγινε στην Βάρη, είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά. Τα δύο θύματα συνέτρωγαν με τις οικογένειες τους. Δηλαδή τις γυναίκες τους και τα ανήλικα παιδιά τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους την ώρα που έτρωγαν. Νέα στοιχεία από το μακελειό στην ταβερνα στην Βάρη.


Σε κεντρικότατη ταβέρνα στην Βάρη. Ξαφνικά με ένα μαύρο τζιπ, εμφανίζονται στο κατάστημα τέσσερις κουκουλοφόροι πάνοπλοί, χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα μεταξύ τους ή με τα θύματα, Ανοίγουν πυρ μέχρι να βεβαιωθούν ότι οι δύο άνδρες – που ήταν και στόχοι – είναι νεκροί. Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, μπροστά στις γυναίκες και τα ανήλικα παιδιά των θυμάτων.

Ο ένας δολοφονημένος ήταν σλοβένος, ο άλλος ήταν Μαυροβούνιος. Είναι πραγματικά αδιανόητο, πως εντοπίστηκαν, πως δολοφονήθηκαν μπροστά σε δεκάδες θαμώνες που βρισκόταν στα γύρω μαγαζιά. Από τα πυρά τραυματίστηκε και μία γυναίκα. Αυτό το χτύπημα έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες τρομακτικά επεισόδια που έχουν λάβει χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Που δείχνουν ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε Κολομβία και εμείς ασχολούμαστε με την εκκένωση καταλήψεων απασχολώντας δεκάδες αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ