Όταν μιλάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα σέβεστε και θα φοβάστε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2673

Το θέμα δεν είναι οπαδικό, είναι. βαθύτατα εθνικό. Και μέσα στην λαίλαπα των κρατικοδίαιτων, των νταβατζήδων, των διαπλεκόμενων, των χορηγών της εξουσίας της βάρος του λαού, των νταραβεριτζήδων δίκην δωσίλογου που είναι έτοιμοι να συμμαχήσουν με τον εχθρό εις βάρος του έθνους για να βγάλουν 5 αργύρια, ο λόγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι καταλυτικός και επισκιάζει κάθε φερέφωνο ή πρωτογενή ντουντούκα που γκαρίζει για την πορτοφόλα.

Διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο φυσικός ηγέτης της Ελληνικής Εθνικής Αστικής Τάξης. Της τάξης που τρέμει ο υπερεθνικός καπιταλισμός της ισοπέδωσης έθνους και λαού. Η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύεται, η πραγματική αγάπη του για την Ελλάδα, αλλά και η επιχειρηματική του δράση που αποτέλεσε κυριολεκτικώς ασπίδα για το έθνος: Την ώρα των μεγάλων εκβιασμών και της αναίσχυντης προπαγάνδας για υποταγή της πατρίδας, διότι “δεν θα είχαμε φάρμακα και κωλόχαρτα”, η ΒΙΑΝΕΞ ήταν εκεί για να εξασφαλίσει την αυτάρκεια φαρμάκου ερήμην των πολυεθνικών. Όταν αυτός στην θέση του θα τα είχε βροντήξει και θα είχε φύγει, όπως έκαναν τόσοι δήθεν πατριώτες επενδυτές στον καιρό της κρίσης. Όταν σύσσωμη η εξουσία ευνοούσε σκανδαλωδώς τις πολυεθνικές του φαρμάκου, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, εις βάρος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Διότι βλέπετε, η ΒΙΑΝΕΞ με τους χιλιάδες εργαζόμενους, παράγει στην Ελλάδα, πληρώνει φόρους στην Ελλάδα, οπότε δεν περισσεύουν λεφτά για μίζες και δημόσιες σχέσεις. Ή θα προασπίσεις τις θέσεις εργασίας σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία ενώ βάλλεσαι πανταχόθεν, ή θα γεμίσεις τις τσέπες καθαρμάτων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν επέλεξε να υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα, αντί να προωθήσει το εφήμερο επιχειρηματικό τους συμφέρον. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει εθνική αστική τάξη στην Ελλάδα και όταν εκφράζεται θα πρέπει να ακούμε με προσοχή και να σεβόμαστε.

Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν βρέθηκε σε καμιά λίστα με κλοπιμαία του ελληνικού λαού, σε καμιά δικογραφία μίζας και μολυσματικής συμπεριφοράς κατά του έθνους, γι’ αυτό και έχει δικαίωμα να ομιλεί. Και όταν μιλά, όλοι οι έλληνες που πονάνε την πατρίδα είναι στο πλευρό του, όχι ως οπαδοί αλλά ως πραγματικοί πατριώτες.

img 2674

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ