Ο δασκαλακος δεν ήταν λεβεντιά όπως εκείνος της ταινίας. Δάσκαλος έφαγε τα λεφτά των παιδιών και είπε ότι τον εκλεψαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψευδής αποδείχθηκε η καταγγελία στην οποία προέβη υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 53χρονος δάσκαλος φέρεται να ομολόγησε ότι εμπνεύστηκε το σενάριο της εις βάρος του ληστείας για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων εκ μέρους του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για χρήματα τα οποία του είχαν εμπιστευθεί λόγω της ιδιότητας του και ένα μέρος φέρεται να συνδεόταν με επικείμενη σχολική εκδρομή παιδιών της έκτης δημοτικού.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή κατάθεση.

“Εγώ το πρωί ήρθα να ανοίξω το σχολείο, βρήκα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και λιπόθυμος μέσα στο σχολείο. Προφανώς τρομοκρατήθηκα. Κάλεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν όλοι, πήγε ο άνθρωπος στο νοσοκομείο, αποδείχθηκε ότι ήταν ο υποδιευθυντής του σχολείου μας. Μου είπε ότι δέχτηκε επίθεση και ότι του έκλεψαν τα λεφτά των παιδιών. Μου είπε ότι δέχτηκε επίθεση… Είναι ένα λυπηρό γεγονός”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η γυναίκα που τον βρήκε αιμόφυρτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ