ΧΛΙΔΗ! Προσλήψεις 40 υπαλλήλων για τη δομή του Ελαιώνα με αριστοκρατικές απολαβές έως 3.500 ευρώ!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην υγειά των κορόιδων θα έχουν την ευκαιρία να τρώνε και να πίνουν οι 40 «χρυσοπληρωμένοι» υπάλληλοι διάφορων ειδικοτήτων που θα προσλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Αθηναίων για να στελεχώσουν την ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασυλο και Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών Τρίτων Χωρών στον Ελαιώνα.
Σύμφωνα με τις δύο εξωφρενικές και άκρως προκλητικές προσκλήσεις ενδιαφέροντος που απηύθυνε τη Δευτέρα η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), αυτοί που θα προσληφθούν θα αμείβονται πλουσιοπάροχα με μισθούς που θα ξεκινούν από τα 1.700 ευρώ και θα αγγίζουν ακόμα και τα 3.500 ευρώ.

Την ώρα που χιλιάδες πτυχιούχοι νέοι βρίσκονται δέσμιοι της ανεργίας και κάποιοι εξ αυτών καταφεύγουν στο εξωτερικό προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον, ο Δήμος Αθηναίων θα προσλάβει άτομα σε ειδικότητες για τις οποίες απαιτείται μόνο απολυτήριο λυκείου.

Οι εν λόγω αποφάσεις που προκαλούν το λαϊκό αίσθημα και κάνουν τους απλούς πολίτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό, μη μπορώντας να πιστέψουν το μέγεθος της εξαπάτησης, δίνουν την ευκαιρία στη… δημοτική αριστοκρατία όχι μόνο να διατηρήσει τις θέσεις της μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά και να ανανεώσει τις συμβάσεις της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 7 Φεβρουαρίου να διεκδικήσουν μία από τις ακόλουθες θέσεις: (1) υπεύθυνος έργου, (1) συντονιστής έργου, (1) οικονομικός υπεύθυνος, (4) στελέχη διοικητικής υποστήριξης του έργου, (5) κοινωνικοί λειτουργοί, (2) ψυχολόγοι, (5) τεχνικοί, (3) συντονιστές δομής, (1) υπεύθυνος επικοινωνίας – ευαισθητοποίησης κοινότητας, (3) διοικητικά στελέχη, (2) οδηγοί, (12) διερμηνείς. 

Στελέχωση

Πρόκειται για τις θέσεις στελέχους παρακολούθησης έργου και διαχείρισης ανάλυσης δεδομένων, στελέχους παρακολούθησης διαφάνειας διαγνωστικών διαδικασιών και οδηγού, για τις οποίες καθοριστικό προσόν είναι η ολοκλήρωση της γ΄ τάξης λυκείου. Μάλιστα, οι επιτυχόντες των ανωτέρω θέσεων θα αμείβονται με 1.700 ευρώ έκαστος. 

Εκείνο δε που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι πως για τη θέση του υπευθύνου έργου θα δίνεται μηνιαίως το ποσό των 3.500 ευρώ, χρήματα δηλαδή που η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων βλέπει μόνο στα… όνειρα.

Όσο για το αντικείμενο του εργαζομένου που θα λαμβάνει έναν τόσο παχυλό μισθό, αυτό είναι, σύμφωνα με την προκήρυξη, η συνολική επίβλεψη της διαχειριστικής αρτιότητας του έργου και ο συντονισμός των στελεχών της ομάδας.

Οι «μοιραίοι» συνεργάτες του Καμίνη που διατηρούνται σε θέσεις «κλειδιά» (γιατί άραγε;) συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα και επί της θητείας του σημερινού δημάρχου. Αυτή άραγε είναι η αριστεία που με τόση έπαρση και αλαζονεία υπόσχονταν προεκλογικά οι κυβερνώντες; Αυτό είναι το νοικοκύρεμα που ευαγγελιζόταν προεκλογικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης; Αλήθεια, ποιος είναι ο μέσος μισθός των σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων του δήμου;

image 1 8

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ