ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αραιές νεφώσεις, εξασθενημένοι άνεμοι, άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών, περιορισμένη ορατότητα και τοπικά πυκνές ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 16, στη Θεσσαλία από 0 έως 19 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.
https://www.meteo.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ