Το χρυσό γκολ του Θανάση Βέγγου σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρυσό γκολ του Θανάση Βέγγου σε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ο Βέγγος τρέχει… επαναλαμβάνει ο σπίκερ του αγώνα μεταξύ δημοσιογράφων και ηθοποιών που δόθηκε τον Απρίλιο του 1981, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, για φιλανθρωπικούς λόγους.

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φυσικά πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Αλμπέρτο Εσκενάζι, ο Γιώργος Φούντας, ο Γιώργος Κοτανίδης, ο Αντώνης Αντωνίου, ο Γιώργος Σίσκος, ο Νίκος Τσαχιρίδης, ο Δημήτρης Αρώνης, ο Κώστας Καραγιώργης, ο Νίκος Δαφνής και ο Γιάννης Σαββαΐδης.

Μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ήταν ο Μίμης Δομάχος, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Στεφανάκος και άλλοι. Ο “καλός μας άνθρωπος” έπαιζε φορ στην ομάδα και – όπως πάντα – έτρεχε με φιλότιμο μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να σκοράρει, χωρίς όμως να το καταφέρει και χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Ωστόσο, τελικά κατάφερε να σημειώσει γκολ για την ομάδα του, με ασίστ από τον Μίμη Δομάζο, κάνοντας το σκορ 4 – 4. Όπως ήταν φυσικό, ο Βέγγος αποθεώθηκε από το κοινό που παρακολουθούσε τον αγώνα. Τελικά επικράτησαν οι δημοσιογράφοι, με σκορ 7 – 5. Η σύνθεσή τους ήταν Κατσαρός, Στανωτάς, Παπαδόπουλος, Χαλιβελάκης, Κιούσης, Τσώχος, Βουτσέλης, Λαγός, Σωτηρακόπουλος, Σιούμπουρας, Σεφτελής, Θωμόπουλος, Χαραλαμπίδης, Στανωτάς, Θεοφιλόπουλος, Καψής και Δημαράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ