Με την Stefania η Ελλάδα στη #Eurovision 2020 και το τραγούδι «SUPERG!RL»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινωθηκε επίσημα πως την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Alhoy Arena του Ρότερνταμ, θα εκπροσωπήσει η Stefania Liberakakis. O τίτλος της ελληνικής συμμετοχής είναι «SUPERG!RL»

Το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών. Τη μουσική της ελληνικής συμμετοχής έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade ενώ οι στίχοι αποτελούν έμπνευση των ίδιων και της Sharon Vaughn.

Την σκηνική επιμέλεια της Stefania στον διαγωνισμό θα αναλάβει ο έμπειρος στο είδος του και πολύ αγαπητός στο κοινό Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Stefania (πλήρες όνομα Στεφανία Λυμπερακάκη) γεννήθηκε το 2002 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας με καταγωγή από ελληνική οικογένεια. Έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και το τραγούδι σε πολύ νεαρή ηλικία.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NdmJhvm-slU&w=711&h=400]

.

Το 2016, στην ηλικία των 14 ετών, εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος “Kisses”, κατακτώντας την 8η θέση με 174 βαθμούς.

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στην απονομή των βραβείων “MAD VMA 2019” όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.

.

https://twitter.com/Eurovision/status/1224419262842003456

.

Η επιλογή της Stefania αποτελεί απόφαση της Επιτροπής Έργου της ΕΡΤ, πρόεδρος της οποίας είναι ο μουσικοσυνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ πρόεδρος της οποίας είναι ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό (16 Μαΐου 2020) και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της διαγωνιστικής βραδιάς (Θέσεις 1-9).

https://ogaegreece.com/archives/73234

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ