Μαρία Παπασπύρου: Μυθεύματα τα περί σκευωρίας για τη Novartis, έγγραφα τα καταρρίπτουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2732Νεότερη κατάθεση έδωσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζάχαρη, η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, μετά τα όσα είπε ο εισαγγελέας, Γιάννης Αγγελής, για το σχέδιο προφυλακίσεων τριών πολιτικών προσώπων πριν από τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον πρώην επόπτη των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, το σχέδιο να περαστούν χειροπέδες γνώριζαν η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και η κυρία Παπασπυρου. Η μάρτυρας ωστόσο διέψευσε τον Γιάννη Αγγελή, υποστηρίζοντας ότι ψεύδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παπασπύρου στην κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε ότι όλα όσα λέει ο κ. Αγγελής είναι ψέματα, επικαλούμενη μάλιστα έγγραφα που ενισχύουν τον ισχυρισμό της. Στο ερώτημα δε εάν εκβιάστηκε από την κυρία Τουλουπακη, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι οι πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Κατά πληροφορίες η κυρία Παπασπύρου φέρεται να διερωτήθηκε γιατί ο Γιάννης Αγγελής θυμήθηκε τώρα να προβεί σε αυτές τις καταγγελίες και σημείωσε ότι μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο […] Οι εισαγγελείς Διαφθοράς έστελναν στοιχεία στους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. «Χωρίς το πόρισμά τους οι εισαγγελείς δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε καμία ποινική δίωξη. Εκ του αποτελέσματος και από την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Σαμαρά αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο που περιγράφει ο κύριος Αγγελής», φέρεται να λέει η κυρία Παπασπύρου.

Ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ