Ομολόγησε η μητέρα του νεκρού βρέφους στην Πάτρα- Το άφησε σε πλαζ λίγες ώρες αφού γέννησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια 27χρονη Ελληνίδα είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησε πως άφησε το βρέφος στην παραλία.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, το μωρό άφησε στην παραλία η 27χρονη Ελληνίδα μητέρα του, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου στην Πάτρα.
Η μητέρα πήρε εξιτήριο χθες και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της. Άγνωστοι ωστόσο, παραμένουν μέχρι στιγμής, οι λόγοι που οδήγησαν την 27χρονη να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της.
Η ανάκριση της γυναίκας είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες
«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κούκλα»
Τη στιγμή που αντίκρισε το άψυχο σώμα του μωρού περιγράφει μπροστά στην κάμερα του thebest.gr, άνδρας του λιμενικού. “Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κούκλα” λέει, έτοιμος να καταρρεύσει ενώ αναφέρει ότι το πρόσωπο του παιδιού δεν ήταν αλλοιωμένο.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8VwEIDJm2N0&w=817&h=489]
.
Πρόκειται για κορίτσι κάποιων ημερών ενώ τα ρούχα του παιδιού, βρέθηκαν στη θάλασσα.
Πολίτης είδε το βρέφος στην ακτή και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο με κουβέρτα και φορούσε φόρμες.
Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Jr3KSN9LR_4&w=817&h=489]
.
Πηγή: thebest.gr, patratimes.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ