17 ανήλικοι χτύπησαν μαθητή επειδή υπερασπίστηκε την αδελφή του που δεχόταν bullying

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 17χρονος μαθητής λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα από 17 συμμαθητές του και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδερφή του, που δεχόταν καθημερινά bullying!

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε, για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο μαθητής λυκείου στην κάμερα του Star.
Η μικρότερη αδερφή του, που ήταν παρούσα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει, έφριξε: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».
Η κοπέλα περιέγραψε το τι τραβούσε μέχρι την ημέρα που προσπάθησε να την υπερασπιστεί ο αδερφός της: «Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις».
Ο 17χρονος πήγε να μιλήσει στο ένα από τα παιδιά, που εκφόβιζαν τη μικρότερη αδελφή του, ζητώντας του να σταματήσουν. Εκείνοι όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά του επιτέθηκαν άγρια και μάλιστα, μέσα στο σχολείο, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπάρχει ούτε φόβος ούτε σεβασμός απέναντι στους καθηγητές του σχολείου.
«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές».
Η αδελφή του νεαρού αγοριού προσπάθησε μάταια να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.
«Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», είπε ο 17χρονος.
Οι καθηγητές επενέβησαν μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, αλλά ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση το παιδί, διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο μάτι από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο.
Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.
πηγή: newsbreak

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ