ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραδόθηκε ο 43χρονος που σκότωσε 73χρονο και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδόθηκε, λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας στον οικισμό Περάμπελα κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Κρήτη: 43χρονος πυροβόλησε πατέρα και γιο για κτηματικές διαφορές -Νεκρός ο πατέρας
Πρόκειται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 73χρονου άνδρα, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς και το βαρύτατο τραυματισμό του 45χρονου γιου του, το απόγευμα της Δευτέρας.
Σημειώνεται ότι η πρόθεση του 43χρονου να παραδοθεί στις Αρχές είχε γίνει γνωστή από το απόγευμα της Τετάρτης, μέσω του δικηγόρου του κ. Γιώργου Στειακάκη.
Αφότου φέρεται να προέβη στο άγριο έγκλημα, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, εξαφανίστηκε και αναζητείτο από την αστυνομία, αφήνοντας – μάλιστα – το όχημά του σε ορεινή περιοχή κοντά στον τόπο του εγκλήματος.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αιτία της άγριας δολοφονίας φέρεται να ήταν κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος.
Ο 43χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και να του αποδοθούν κατηγορίες.
πηγή: neakriti

ΔΗΜΟΦΙΛΗ