Από τις Άγριες Μέλισσες σε διαφήμιση των Jumbo. Ποιος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς παίζει στη νέα διαφήμιση των Jumbo. #agriesmelisses

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις Άγριες Μέλισσες σε διαφήμιση των Jumbo. Ποιος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς παίζει στη νέα διαφήμιση των Jumbo. #agriesmelisses
Πρωταγωνιστές στο σποτάκι είναι ένα αντρόγυνο, εκ των οποίων η γυναίκα μάταια προσπαθεί να παρασύρει τον σύζυγό της σε… παιχνίδια,

https://youtu.be/FdKXTtIrxmE
καθώς εκείνος τής γυρίζει την πλάτη και κοιμάται. Το ίδιο κιόλας βράδυ εκείνη ράβει μια αποκαλυπτική στολή Βραζιλιάνας χορεύτριας χρησιμοποιώντας μια… τζαμποσακούλα, ώστε την επόμενη βραδιά να τον έχει… σίγουρο.
Στον ρόλο του συζύγου εμφανίζεται ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής, που υποδύεται με επιτυχία τον κλαρινίστα Κυριάκο, ο οποίος παντρεύτηκε την Ουρανία στη σειρά «Άγριες μέλισσες». Επιστρέφοντας το βράδυ σπίτι αντικρίζει αδιάφορα τη σύζυγό του να έχει στήσει χορό πάνω σε ένα τραπεζάκι παριστάνοντας τη χορεύτρια της σάμπα.
Στα μάτια του, όμως, εξαφανίζεται η γυναίκα του και τη θέση της παίρνει ξαφνικά με ένα θεαματικό και ακατάλληλο για ανηλίκους σόου η… Κυριακή Κατσογρεσάκη, που τη γνωρίσαμε ως καλλίγραμμη αεροσυνοδό των μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας! Σε ένα κενό που είχε από τις σπουδές της ως πιλότος έκανε ένα πέρασμα από το ριάλιτι «My style rocks», ώσπου να πει «ναι» στον ρόλο της χορεύτριας-φαντασίωση του Jumbo.
Στη θέση της συζύγου η αεροσυνοδός του σεΐχη λικνίζεται σαν να βρίσκεται στην πίστα strip club, κάνοντας… καλάισμα με υπονοούμενα προς τον Βαγγέλη Αλεξάνδρου! Με τα απαραίτητα ζουμ του φακού στα… δυνατά σημεία της Κυριακής Κατσογρεσάκη, η σκηνή μεταφέρεται στο κρεβάτι, όπου το ζευγάρι των μεσηλίκων ξεφυσά από ικανοποίηση, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία, καθώς πρόκειται για διαφήμιση που απευθύνεται σε παιδιά!
Το κράξιμο για το επίμαχο σποτ έχει πάει σύννεφο, ακόμα και στη σελίδα του Jumbo στο facebook! «Πιο απαίσια διαφήμιση δεν μπορούσατε να κάνετε; Πραγματικά δεν σκέφτεστε πλέον ότι παρακολουθούν και παιδιά», «Απαράδεκτο κατάστημα παιχνιδιών να έχει μια τέτοια διαφήμιση! ΕΛΕΟΣ!», «Μα, καλά, είναι δυνατόν? Πώς τα επιτρέπουν και τα δείχνουν στην τηλεόραση αυτά? Αίσχος» είναι μερικά από τα σχόλια που δείχνουν πώς το κοινό υποδέχτηκε τη διαφήμιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ