Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΚΚΕ και στο θέμα της Novartis – Λαγός του Μητσοτάκη ο Κουτσούμπας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΚΚΕ τα τελευταία 20 χρόνια δεν έπαψε ποτέ να είναι μέρος της συγκυβέρνησης με την διαπλοκή και να ξεπλένει το σύστημα που μας έβαλε στα μνημόνια.
Η συντροφική στήριξη του ΚΚΕ στον Γιώργο Παπανδρέου ήταν αναμενόμενη. Όπως και τα «χαλασμένα καλαμπόκια»  98D61572-3D1F-4415-A846-82FCCF358E93
Και όταν αγανάκτησαν οι … αγανάκτησμενοι πάλι έβαλε πλάτη στην διαπλοκή και περιφρουρούσε το ΔΝΤ.
Έβαλε πλάτη ακόμη και στο Σαμαρά, όταν αποκαλύφθηκαν επαφές με την Χρυσή Αυγή
Αν δεν ξέπλενε και το πολιτικό σύστημα για το σκάνδαλο Novartis θα ήταν ασυνεπές. Και δεν μιλάμε για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, αυτό το ερευνά η δικαιοσύνη, που προσπαθούν ΝΔ ΠΑΣΟ ΚΚΕ να παρεμποδίσουν.
Αλλά βρε σύντροφοι, το σκάνδαλο έγινε επι συγκεκριμένων κυβερνήσεων. Έβρεχε δις και δεν πήραν είδηση;
Το ΚΚΕ πριν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρίστανε τον ουδέτερο όπως αυτή (3/1/2019)
«Ο τραγέλαφος με τους προστατευόμενους μάρτυρες, όπου όσοι τους χαρακτήριζαν “ήρωες” (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), τώρα τους αποδοκιμάζουν κι εκείνοι που τους αφόριζαν (βλέπε ΝΔ), τώρα τους υιοθετούν, επιβεβαιώνει την ανάγκη επωνυμίας τους που το ΚΚΕ είχε τονίσει απ’ την πρώτη στιγμή».
Μετά τις εκλογές, και με κυβέρνηση Μητσοτάκη, το ΚΚΕ ξέχασε πάλι την ουδετερότητα και βάζει πάλι πλάτη στο δικαστικό πραξικόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ουτε στα όνειρα του ο Αλ Καπόνε δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα μπορούσε, ο ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη να εξετάσει ο ίδιος σαν ανακριτής τους προστατευόμενους μάρτυρες που τον ελέγχουν πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη.
Αυτό που διακαώς θέλει η ΝΔ, αλλά δεν τολμάει να ζητήσει η ΝΔ, βγαίνει μπροστά και το ζητάει ο «αντ´αυτού» το ΚΚΕ
Πιο άμεση είναι η θέση που εκφράζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ. Ο κ. βουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα ενδέχεται ακόμη και να αποχωρήσει στην περίπτωση που η κατάθεση των δύο μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis δεν γίνει με απλό τρόπο, με φυσική παρουσία και στη Βουλή όχι σε άλλο περιβάλλον.
Μπράβο σύντροφοι
πηγή netakias.com
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ