Μήνυμα Άσαντ προς… : "Θα συνεχιστεί η μάχη για την απελευθέρωση ΟΛΟΥ του εδάφους της Συρίας" #Syria

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ο στρατός μας δεν θα διστάσει ποτέ να επιτελέσει τα εθνικά του καθήκοντα και θα είναι όπως πάντα: ένας στρατός από τον λαό και για τον λαό”, ανέφερε στο διάγγελμά του προς τον συριακό λαό ο Μπασάρ αλ Άσαντ το βράδυ της Δευτέρας.

Συνοπτικά το μήνυμα Άσαντ:
“Πρέπει να προετοιμαστούμε για τις προσεχείς μάχες. Ως εκ τούτου, η μάχη για την απελευθέρωση της υπαίθρου του Χαλεπίου και του Idleb θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα από κάποιες κενές φούσκες που προέρχονται από το βορρά (σ.σ. εννοώντας τις τουρκικές απειλές) και θα συνεχιστεί και η μάχη για την απελευθέρωση όλου του εδάφους της Συρίας, τη συντριβή της τρομοκρατίας και την επίτευξη σταθερότητας.
Ο Συριακός Αραβικός Στρατός μας δεν θα διστάσει ποτέ να ασκήσει τα εθνικά του καθήκοντα και θα είναι όπως πάντα: ένας στρατός από τον λαό και για τον λαό.
Χαιρετίζω τους αδελφούς, τους φίλους και τους συμμάχους μας που στάθηκαν στο πλευρό του στρατού μας στο έδαφος και ήταν φύλακες αετοί στον ουρανό, το αίμα τους αναμείχθηκε με το αίμα του στρατού μας που χύθηκε στο Χαλέπι…
Με τη θέληση όλου του συριακού λαού θα χτίσουμε τη Συρία και θα συνεχίσουμε την απελευθέρωση”.
Νωρίτερα στο Κρεμλίνο…
Τόσο οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις όσο και οι σύμβουλοι της χώρας “θα στηρίξουν τις ένοπλες δυνάμεις της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Αναφερόμενος στις κλιμακούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στη βορειοδυτική Συριακή επαρχία Idlib, δήλωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση «εξακολουθεί να λυπάται για το γεγονός ότι αυτοί οι τρομοκράτες έχουν αναζωογονηθεί στο Idlib».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ