Για φόνο κατηγορείται η κόρη ομογενή διπλωμάτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 27χρονη κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του φίλου της -Τον σκότωνε και τον παρακαλούσε να μην πεθάνει

Για τον φόνο 24χρονου στο Ρόκβιλ του Μέριλαντ κατηγορείται η θετή κόρη ομογενούς διπλωμάτη, που διατέλεσε επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ.
Η 27χρονη Σοφία Νεγκροπόντε, θετή κόρη του Τζον Νεγκροπόντε, κατηγορείται ότι στις 13 Φεβρουαρίου τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό με μαχαίρι τον Γιουσούφ Ράσμουσεν. Σύμφωνα με την «Washington Post», η Νεγκροπόντε και ο Ράσμουσεν, αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παρακολουθούσαν τηλεόραση σε σπίτι στο Ρόκβιλ, αλλά κάποια στιγμή άρχισαν να λογομαχούν έντονα μπροστά σε τρίτο άτομο.
keimeno star press
Τον τραυμάτισε με μαχαίρι
Κατέληξαν να παλεύουν στο πάτωμα και σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Σοφία έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον Ράσμουσεν, ο οποίος πέθανε σχεδόν αμέσως.
Η 27χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη, είναι ένα από τα πέντε παιδιά που ο Τζον Νεγκροπόντε είχε υιοθετήσει από την Ονδούρα.
Ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ του εμπιστεύτηκε κορυφαίες διπλωματικές θέσεις. Το 2005 έγινε αρχηγός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, μέχρι το 2007, οπότε ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ως το 2009.
Εφημερίδα Star Press, eretikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ