25/09/2021

Ένα απέραντο χάος στους δρόμους της Αθήνας -Ξαφνική απεργία και στον ΟΣΕ

Χάος επικρατεί όσο περνάει η ώρα στους βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας με αφορμή την κατάθεση του νέου ασφαλιστικού από την κυβέρνηση.

Στις μεγάλες δυσκολίες για όλους τους Αθηναίους ήρθε να προστεθεί η αιφνιδιαστική κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και οι συρμοί αυτών των μέσων σταθερής τροχιάς παρα το γεγονός ότι μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης ήταν γνωστό ότι ΟΣΕ και Προαστιακός θα κινηθούν κανονικά.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε στις 6:30 το πρωί «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».
.
https://twitter.com/hellenicpolice/status/1229646844344651776
.
Τα προβλήματα στους δρόμους ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και αυξάνονται όσο περνάει η ώρα.
Λίγο πριν τις 9 το πρωί πολύ αυξημένη κίνηση υπήρχε και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στην άνοδο πριν από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Χαϊδάρι και στην κάθοδο από το Χαϊδάρι μέχρι τη Νέα Ιωνία.
Προβλήματα για τους οδηγούς και στην κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Ηλιουπόλεως προς το κέντρο, την Αλεξάνδρας προς τον κόμβο των Αμπελοκήπων, την άνοδο της Συγγρού, την Βασίλισσης Σοφίας και την Βασιλέως Κωνσταντίνου, την παραλιακή λεωφόρο κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα.
Αρκετές δυσκολίες και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τα Λιόσια μέχρι τον κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος των Γλυκών Νερών στην περιφερειακή Υμηττού μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.
πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ