Δικαστικό πραξικόπημα Μητσοτάκη Τώρα στην Προανακριτική #Novartis : Αρνήθηκε να καταθέσει ο «Σαράφης», διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή του λες κι είναι ο ένοχος !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

junta-tanks
junta-tanks

Ο Μητσοτάκης ελέγχει πλέον και τον «αρμό» της δικαστικής εξουσίας 

Ολόκληρη η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει παγκόσμιο στόχο τους προστατευόμενους μάρτυρες, οι οποίοι πλέον φοβούνται για την ζωή τους, καθώς το σκάνδαλο Novartis αφορά πολλά δις με μαφίες σε όλο τον κόσμο, και ο Αρείος Πάγος δεν τους προστατεύει δίνοντάς τους βορά στους εγκληματίες

Εν τω μεταξύ, η ταυτότητα των μαρτύρων προβλέπεται από τον νόμο ότι μπορεί να γίνει γνωστή όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατηριο. Αν μάλιστα δεν γίνει τελικά γνωστή, η μαρτυρια από μόνη της δεν είναι αρκετή για την καταδίκη των κατηγορουμένων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει στα χέρια του την δικαστική εξουσία και ζητάει αποκάλυψη των μαρτύρων χωρίς δίκη

Γιατί λοιπόν όλος αυτος ο ντόρος για τους «κουκουλοφόρους» αφού αν παραμείνουν κουκουλοφόροι η μαρτυρια τους από μόνη της δεν μπορεί να καταδικάσει τους κατηγορούμενους; Προφανως γιατί η υπόθεση δεν πρέπει να φτάσει ποτέ στο ακροατήριο. Γιατί αν φτάσει μετά είναι πιο δύσκολο να ελέγξεις από το επιτελικό κράτος τους «αρμούς» της εξουσίας.
Καταιγιστικές εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» γιατί αρνήθηκε να καταθέσει.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Σημειώνεται ότι η εξέταση των δύο προστατευόμενων μαρτύρων επρόκειτο να γίνει στη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται η 6μελής αντιπροσωπεία της Βουλής για την εξέτασή τους.
Ωστόσο, ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» δεν προσήλθε για την προγραμματισμένη εξέτασή του. Πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, αναφέρουν πως ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζήτησαν τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα, ενώ το αίτημα φέρονται να μην έχουν υπογράψει οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης.
Ούτως ή άλλως, το ΚΚΕ θεωρεί προσχηματική τη διαδικασία και έχει ζητήσει να καταθέσουν οι μάρτυρες με τη φυσική τους παρουσία και το πραγματικό τους όνομα.
Η αντιπροσωπεία των βουλευτών της προανακριτικής επιτροπής παραμένει στη ΓΑΔΑ ενώ σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ «ο μάρτυρας αναζητείται
https://www.twitter.com/ypopto_mousi/status/1229787233785450496?s=21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ