25/07/2021

Νίκος Νικολόπουλος: Αναδείχθηκαν “ομοιότητες” ανάμεσα σε Novartiskai  Siemens

img 8162
ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ» σχετικά με την πολιτική κωμωδία «ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ» του οικονομικοπολιτικού σκανδάλου NOVARTIS.

Οι προσκεκλημένοι του μαχητικού πολιτικού Νίκου Νικολόπουλου και σε βάθος διερευνητική δημοσιογραφική δουλειά του ακαταμάχητου κι ασυμβίβαστου του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκαέδωσαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και συσχετίζουν γεγονότα και πρόσωπα. 

Οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής έχουν πολλές ομοιότητες με εκείνες της εξεταστικής επιτροπής Κοσκωτά καθώς επίσης παρουσιάζεται σε επανάληψη η γνωστή πολύκροτη και περίεργη δήθεν μυστική απόδραση του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Μπορεί να είμαστε μπροστά σε νέου τύπου αποδράσεις; 

Εξάλλου οι καλεσμένοι διαπίστωσαν την εξής απορία: Αν οι δυο προστατευόμενοι  μάρτυρες είναι γνωστοί στους καταγγελλόμενους τότε γιατί τους αποκαλούν με τα ψευδώνυμα τους; Αν πάλι δεν είναι, τότε φυσικά μας δουλεύουν και βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλου είδους ιστορία, παρόμοια της Siemens; Εκείνοι που φυγάδευσαν τον καταδικασθέντα από την ελληνική δικαιοσύνη Χριστοφοράκο, γιατί δεν τον φέρνουν πίσω σιδεροδέσμιο, προκειμένου να εκτίσει την δεκαπεντάχρονη ποινή φυλάκισης, παρ’ ότι κυβερνούν και μπορούν και υποχρέωση έχουν;

Ζητούν ένταλμα για τους μάρτυρες της NOVARTIS και όχι για τους πρωταγωνιστές της SIEMENS;
Και στο σκάνδαλο της Novartis και στο αντίστοιχο της Siemens συμπτωματικά έχουμε εμπλοκή πολυεθνικών εμπλοκή των ίδιων πολιτικών προσώπων εμπλοκή των ίδιων πολιτικών οικογενειών. Η επανάληψη δεν μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση. Επίσης στην ίδια εκπομπή διαπρεπείς νομικοί και πολιτικά πρόσωπα θίγουν ταυτόχρονα ένα νέο μέγα ζήτημα και το φωτίζουν αρκούντως ικανά. Συγκεκριμένα θέλουν να αποκαλυφθεί εάν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα.

Θεωρούν ότι πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην πάρει καμιά δεκαριά χρόνια η προώθηση της καταδικαστικής απόφασης για την αποδειχθείσα καραμπινάτη ζημιά σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σε ότι αφορά τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την αφόρητη λαθρομεταναστευτική κατάσταση στο Βόρειο Αιγαίο οι καλεσμένοι του Νικ. Νικολόπουλου, πολιτικοί και διεθνολόγοι τόνισαν : «Επιτρέπουν να μετατραπούμε ταχύτατα, καταρχήν σε μια διπολιτισμική  χριστιανομουσουλμανική κοινωνία και έπειτα, σε μια κυριολεκτικά, αμιγώς ισλαμική χώρα, δια μέσου των αθρόων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων που ανεξέλεγκτα διοχετεύονται, στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό  την αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών.

Στην τοποθέτηση του ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε ‪: «Η κυβέρνηση  πρέπει να αποφύγει με κάθε τρόπο τη ΧΑΓΗ.‬ αφού δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια αναφορικά με τον ΟΗΕ όπως δεν έκανε ενώ γνώριζε το σχέδιο Τουρκίας Λιβύης‬ ‪για την υπογραφή‬της ψευδοσυμφωνίας.‬
Πρέπει ο Πρωθυπουργός να καταθέσει ΑΜΕΣΑ στον ΟΗΕ  τις ΑΠΟΛΥΤΑ απαραίτητες Ελληνικές και σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας συντεταγμένες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ