Ληξιαρχείο Χαλκίδας: 7 γεννήσεις, όλες από πρόσφυγες και μετανάστες, 12 θάνατοι, όλοι Έλληνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2857

Είναι αποκλειστική μας ευθύνη να αντιστρέψουμε την ιδιότυπη Εθνοκτονία σε αυτό που όρισε ο μέγας Περικλής Γιαννόπουλος ως “Ελληνική Αναγέννηση”

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Εστία. Ληξιαρχείο Χαλκίδας, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Όλες οι γεννήσεις αφορούν πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες, όλοι οι θάνατοι σε έλληνες. Εδώ φαίνονται τα αποτελέσματα της οικονομικής εξόντωσης που εφάρμοσε ο Γιώργος Παπανδρέου από το 2010, με αποτέλεσμα μία ιδιότυπη γενοκτονία του γηγενούς πληθυσμού. Με ρυθμούς που θα τους ζήλευε ακόμα και ο Κεμάλ με τον Χίτλερ. Και εδώ έρχεται η τεράστια ευθύνη των ελλήνων όχι μόνο κατά την τέλεση του εκλογικού τους δικαιώματος αλλά και του πατριωτικού τους καθήκοντος στην κοινωνική τους καθημερινότητα. Η επιβίωση του έθνους επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που πρέπει να εκφραστεί σε δύο ατραπούς.

Η μία, να ξεριζώσουν απο μέσα τους τα βρώμικα στερεότυπα του “εκσυγχρονισμού”, δηλαδή του βολέματος και της απαξίωσης του θεσμού της οικογένειας. Παρά τις δυσκολίες, η οικογένεια είναι το κύτταρο του έθνους.

Η άλλη, να εξελληνίσουν κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα, με το υπερόπλο που ονομάζεται Ελληνικός πολιτισμός. Αυτό το υπερόπλο που γέννησε πραγματικές υπερεθνικές αυτοκρατορίες και όχι παγκοσμιοποιημένα πολυπολιτισμικά εκτρώματα. Η γκετοποίηση των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών αποτελεί μέγα εθνικό κίνδυνο.

Η αναβάπτιση τους όμως στον Ελληνικό πολιτισμό θα οδηγήσει σε αυτό που όρισε ο μέγας Περικλής Γιαννόπουλος ως “Ελληνική Αναγέννηση”: «Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.»

«Νέον Πνεῦμα», 1906

ΔΗΜΟΦΙΛΗ