ΕΚΤΑΚΤΟ Έρχεται νέο κανάλι κόντρα στη NOVA.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η δημιουργία του «Liga TV» είναι στο μυαλό ομάδων της Super League, καθώς τίποτε δεν αποκλείεται ενόψει της επόμενης ημέρας για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του πρωταθλήματος.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με την δημιουργία νέου καναλιού, το οποίο θα μεταδίδει αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, φαίνεται πως οι επαφές των ομάδων έχουν γίνει, προκειμένου να «απαντήσουν» στην αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την Δευτέρα (24/2) να υπάρξει επαφή Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο για να δημιουργηθεί το Liga TV.
Πάντως το συγκεκριμένο πλάνο βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο, καθώς συμπεριλαμβάνει την προσέγγιση των μικρών ομάδων, οι οποίες αναζητούν λύση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Στο όλο εγχείρημα, εάν προχωρήσει, κομβικό ρόλο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, που έχει την τεχνογνωσία, με το PAOK TV που ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» για το πρωτάθλημα της Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ