"Μπλόκο" σε σχεδόν 800 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα! (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνω από -793- κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν σε φορτηγό αυτοκίνητο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα νωρίς το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας δύο ημεδαποί, άνδρας – γυναίκα, κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην εγχώρια παράνομη αγορά- Οι δράστες μετέφεραν την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος της καρότσας του οχήματος.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8CvnI0Wbd9g&w=561&h=257]
.
Πάνω από -793- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, άνδρας – γυναίκα, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.
Η σύλληψή τους έγινε σήμερα (24-02-2020) νωρίς το πρωί στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην εγχώρια παράνομη αγορά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί, σήμερα νωρίς το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες.
Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος της καρότσας του οχήματος, (759) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (793) κιλών και (770) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι θα μετάφεραν την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Αττικής, ενώ ως αμοιβή θα λάμβαναν το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
(759) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (793) κιλών και (770) γραμμαρίων,
μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, που βρέθηκε στην καμπίνα του οχήματος,
το φορτηγό, ιδιοκτησίας του δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ,
κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ