Κατά τον Πέτσα φταίει "το έλλειμμα εμπιστοσύνης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια" για τις αντιδράσεις και όχι το ότι τα νησιά δεν αντέχουν άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει το σχέδιο της για το μεταναστευτικό εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ.

Τόνισε πως είναι προς το συμφέρον της χώρας, καθώς -όπως είπε- οι άναρχες δομές αποτελούν υγειονομικές βόμβες για τα νησιά μας.
Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες τα έργα δημιουργίας κλειστών δομών. Έντονες οι αντιδράσεις φορέων και κατοίκων, καθώς έχουν συγκεντρωθεί στις περιοχές που έχουν επιλεγεί για την ανέγερση των δομών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε τις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών στο έλλειμμα εμπιστοσύνης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα εμπιστοσύνης κατασκευάζοντας κλειστές δομές μακριά από τον αστικό ιστό.
Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η αποσυμφόρηση των νησιών και ανέφερε ότι στο κυβερνητικό σχέδιο περιλαμβάνεται η καλύτερη φύλαξη των συνόρων, η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, οι επιστροφές και η μεταφορά ατόμων από τα νησιά στην ενδοχώρα.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9aGxpBdUFys&w=711&h=400]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ