Ακραίες καταστάσεις στη Χίο: Τραυματίες, σπασμένα ΙΧ και δίκυκλα (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είναι τα «δώρα» που επιφύλασσε στους Χιώτες ο Ν. Μηταράκης με την υπουργοποίησή του, καθώς και η ΝΔ, που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά.

Η κατάσταση στο Αίπος μέχρι και πριν από λίγη ώρα ήταν ακραία επεισοδιακή, με γεγονότα που δεν έχουμε δει να συμβαίνουν ξανά στο νησί.
Διμοιρίες ΜΑΤ έδωσαν μάχη με τους πολίτες στο «17» και πριν από λίγο υπήρξε και τραυματίας από χτύπημα στο κεφάλι. Επίσης ΜΑΤ του έσπασαν και το αυτοκίνητό του, ενώ προκάλεσαν φθορές κατά την εφόρμησή τους και σε σταθμευμένα μηχανάκια.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=m_suNVHjkOM&w=520&h=315]
.
Λουκέτο και αύριο Τετάρτη σε όλο το νησί
Κλείνουν τα πάντα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαγαζιά, υπηρεσίες, παιδικοί σταθμοί, δεν θα λειτουργήσει τίποτα και αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 σε ένδειξη διαμαρτυρίας και καταγγέλλοντας την κυβερνητική πολιτική, την επίταξη και την επιβολή της μέσω της αστυνομοκρατίας και των επιθέσεων των ΜΑΤ στους πολίτες.
Γενική απεργία σε Xίο και Λέσβο κήρυξε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Kώστας Μουτζούρης, απεργία έχουν προκηρύξει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ καλύπτοντας τους δημόσιους υπαλλήλους, το Εργατικό κέντρο Χίου καλύπτοντας τους ιδιωτικούς, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι υπηρεσίες του νομικού προσώπου.
Παράλληλα για δεύτερη συνεχομενη μέρα λουκέτο βάζει και η αγορά οι επαγγελματοβιοτέχνες καθώς και τα καταστήματα εστίασης.
πηγές: chiospress.gr, astraparis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ