Δρακόντεια μέτρα στην Αμερική για τον Κοροναϊό: Να είστε έτοιμοι για «ριζικές αλλαγές» στην καθημερινότητά σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2868 1Το αμερικανικό CDC (Κέντρο πρόληψης και αντιμετώπισης μεταδιδόμενων νοσημάτων) έβγαλε μία ανακοίνωση που έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική. Με την οποία προειδοποιεί τους πολίτες να είναι έτοιμοι να υποστούν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους, “Significant Disruptions” είναι ο ακριβής όρος, λόγω του κοροναϊού.

Η ανακοίνωση αυτή έχει προκαλέσει πανικό στην Αμερική και έρχεται αμέσως μετά τα έκτακτα μέτρα τα οποία εισηγήθηκε το κέντρο και έγιναν αμέσως αποδεκτά από το αμερικανικό κράτος. Μεταξύ των οποίων η αποτροπή ταξιδιών άνευ σημασίας σε χώρες όπως ακόμα και η Ιταλία ή η Ιαπωνία, Όπως και η απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε οποιονδήποτε αλλοδαπό έχει ταξιδέψει τις 14 τελευταίες ημέρες στην Κίνα. Ενώ κάθε αμερικανός πολίτης που βρέθηκε στην Κίνα μπορεί να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες από την άφιξη του.

Είναι δεδομένο ότι η αμερικανική κοινωνία αλλά και η αμερικανική οικονομία θα δοκιμαστεί σκληρά από αυτή την εξέλιξη. Εξέλιξη που οδηγεί αναπόφευκτα σε παγκόσμια κρίση, που ενδέχεται να έχει τραγικές συνέπειες. Και όταν λέμε τραγικές συνέπειες, δεν αναφερόμαστε μόνο σε ενδεχόμενη πανδημία, αλλά στην κρίση που θα προκληθεί λόγω της ραγδαίας πτώση στις τιμές του πετρελαίου. Φαινόμενο που έχει οδηγήσει σε γενικευμένες συρράξεις στο παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ