Προδότες και καθάρματα. Φέρτε τώρα πίσω τα κλεμμένα από τη Siemens, τη Novartis, και όλα τα γερμανικά σκάνδαλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2869

Η Ελλάδα καταστράφηκε από την γερμανική επίθεση απατεώνων σε συνέργεια με μία ομάδα προδοτών και απατεώνων πολιτικών, που είτε εκβιαζόμενοι είτε χρηματιζόμενοι συνήργησαν στην ληστεία της Ελλάδας. Με ολέθριες μάλιστα εθνικές συνέπειες, καθότι οι πολιτικοί που έχουν πάρει λεφτά από τα μαύρα ταμεία ειδικά της Siemens, είναι απευθείας εκβιαζόμενοι από το τουρκικό βαθύ κράτος. Όπως αποδείχτηκε την βραδιά των Ιμίων.

Αυτοί ακριβώς οι διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι που σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν και τορπιλίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια τιμωρίας και αποζημιώσεων των Γερμανών εμπλεκομένων σε σκάνδαλα. Είτε πρόκειται για την Siemens, είτε για την Novartis, είτε για τις επανορθώσεις κλπ κλπ.

Όταν βλέπουμε λοιπόν τον συνεργάτη του Σόιμπλε ο οποίος πιθανότατα να είναι και ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας, να απειλεί την Ελλάδα, θυμόμαστε αυτή την προδοτική συμμορία που συνεργάζεται με αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μας. Συμμορία με πλοκάμια σε όλα τα κόμματα, στα μέσα ενημέρωσης, στον κρατικό μηχανισμό. Αυτή την συμμορία πολεμάμε εδώ στο Ολυμπία επί 12 συνεχόμενα χρόνια. Χωρίς να υπολογίζουμε τίποτα. Ούτε το τίμημα, ούτε τις απειλές, ούτε τα συμβόλαια εξόντωσης. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. (φωτό από το σημερινό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ