Ε όχι και στήριξη στη χώρα ΕΙΣΒΟΛΕΑ κύριοι του NATO και των ΗΠΑ -Ο σύμμαχός σας που απειλείται είναι η Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντί της υποκρισίας στήριξης σε μια χώρα ΕΙΣΒΟΛΕΑ να κοιτάξουν να στηρίξουν τα ευρωπαϊκά σύνορα από τον “κατακλυσμό” προσφύγων που ανακοίνωσαν οι Τούρκοι- Γιατί επίθεση σε συμμαχική χώρα είναι αυτό που συμβαίνει και αναμένεται να συμβεί στην Ελλάδα και όχι οι επεκτατικές ονειρώξεις του Ερντογάν.

Ρωσικά μαχητικά «θέρισαν» Τούρκους στο Ιντλίμπ – Έκτακτη σύσκεψη κάλεσε ο Ερντογάν -Ανοίγει τα σύνορα η Τουρκία!
Είναι δυνατόν να καταδικάζεται η προσπάθεια μιας χώρας να υπερασπιστεί τα εδάφη της; Ναι, προφανώς για τη Ρωσία γίνεται όλο το πανηγύρι, αλλά όπως και να ‘χει, ας μην ξεχνάει κανείς, ότι η κυβέρνηση της Συρίας κάλεσε τους Ρώσους στα εδάφη της, δεν μπήκαν μόνοι τους.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε την θρασύτατη εισβολή της Τουρκίας στα συριακά εδάφη με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (εδώ γελάμε) και το πλέον τραγελαφικό, είναι το ότι τολμούν και ξεστομίζουν τη λέξη “αυτοάμυνα” όταν δέχονται επίθεση από αυτούς που υπερασπίζοντα τα εδάφη τους! Ποιοι, οι Τούρκοι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ μιλούν για αυτοάμυνα!
Δεν είναι δυνατόν να “εκφράζονται φόβοι για γενικευμένη σύρραξη στη Συρία”. Από που κι ως που; Επειδή μια χώρα αποφάσισε να εισβάλλει στα εδάφη μιας άλλης πρέπει να το δεχτούν όλοι με το ζόρι; Και τώρα ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ να απαιτεί και διεθνή βοήθεια; Η λογική του παραλόγου σε όλο της το μεγαλείο!
Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ το NATO και οι ΗΠΑ να στηρίξουν τους συμμάχους τους, καλό θα ήταν να μην πέφτουν με την πρώτη στα τέσσερα μπροστά στον Ερντογάν. Τα ελληνικά σύνορα, που είναι σύνορα μιας συμμαχικής χώρας, απειλούνται και η απειλή είναι πραγματική. Δεν είναι κλαψουρίσματα σαν αυτά των Τούρκων.
Σίγουρα τα συμφέροντα είναι τεράστια και όσον αφορά την Τουρκία βλέπουμε συνεχώς άπαντες να την νταντεύουν, παρά τις όποιες τρέλες της και τους συνεχείς εκβιασμούς της. Όμως, ένα τράβηγμα στο λουρί του σουλτάνου σίγουρα δεν θα αφαιρούσε τίποτα από τη σημασία που έχει για NATO και ΗΠΑ η συγκεκριμένη χώρα. Άμα θέλουν, μπορούν. Άμα…
Καλό θα ήταν βέβαια κι εμείς από την πλευρά μας να… σηκωθούμε κι λίγο στις μύτες και να απαιτήσουμε τη συμμαχική βοήθεια. Υπάρχει τρόπος, τόσες διευκολύνσεις κάνουμε άλλωστε στους “συμμάχους” μας, ας επιχειρήσουμε να τις “ξεχάσουμε” για λίγο.
Υ.Γ. Σε μια ακόμα κρίση η ΕΕ αγνοείται… Και γι’ αυτήν ισχύουν τα ίδια και ακόμα περισσότερα, καθώς μιλάμε για ευρωπαϊκά σύνορα τα οποία απειλούνται.
Γιατί εκτός από την Τουρκία κι εμείς -άμα βρουν κάποιοι τα άντερα- μπορούμε να ανοίξουμε τα σύνορά μας και να αφήσουμε τους πρόσφυγες/μετανάστες να πάνε όπου επιθυμούν…
I.GOR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ