"Ασθενική" η ΕΕ σε μια ακόμη μεγάλη κρίση #Idlib

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Josep Borrell Fontelles, Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, μετέφερε αρκετά καθυστερημένα την πρώτη ευρωπαϊκή αντίδραση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία…

Για μια ακόμη φορά η ΕΕ αποδεικνύεται κομπάρσος των εξελίξεων και ανίκανη να απαντήσει ηχηρά σε οποιονδήποτε εκβιασμό και οποιαδήποτε πρόκληση.
Η δήλωση του Μπορέλ:
“Η συνεχής κλιμάκωση γύρω από το Ιντλίμπ πρέπει να σταματήσει επειγόντως. Υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε μια μεγάλη ανοικτή διεθνή στρατιωτική αντιπαράθεση. Προκαλεί επίσης αφόρητη ανθρωπιστική δυστυχία και θέτει σε κίνδυνο τους αμάχους.
Η ΕΕ απευθύνει έκκληση σε όλες τις πλευρές για ταχεία αποκλιμάκωση και εκφράζει τη λύπη της για όλες τις απώλειες ζωής. Η ΕΕ θα εξετάσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων ασφαλείας της. Είμαστε σε επαφή με όλους τους σχετικούς παράγοντες”.
Ρωσικά μαχητικά «θέρισαν» Τούρκους στο Ιντλίμπ – Έκτακτη σύσκεψη κάλεσε ο Ερντογάν -Ανοίγει τα σύνορα η Τουρκία!
Έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο – Στον Έβρο ο Α/ΓΕΕΘΑ
Ε όχι και στήριξη στη χώρα ΕΙΣΒΟΛΕΑ κύριοι του NATO και των ΗΠΑ -Ο σύμμαχός σας που απειλείται είναι η Ελλάδα
Όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι απασχολημένη να σαπίζει στο ξύλο τους νησιώτες, ο Ερντογάν ανοίγει τις πύλες της κολάσεως στον Έβρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ