Τουρκικό ΥΠΕΞ: "Ανησύχησαν" όσοι μετακινούνται στα σύνορα -"Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική της Τουρκίας"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Νίπτει τας χείρας του” το τουρκικό ΥΠΕΞ για το άνοιγμα των συνόρων – “Ανησύχησαν με αυτές τις εξελίξεις και άρχισαν να κινούνται προς τα δυτικά μας σύνορα” η εξήγησή του.

Δήλωση του Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών Hami Aksoy, σε ερώτηση σχετικά με τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο στην Τουρκία:
“Οι τελευταίες εξελίξεις στην Idlib, που οδήγησαν στην εκτόπιση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, αύξησαν περαιτέρω την πίεση της μετανάστευσης στην Τουρκία. Αυτές οι εξελίξεις ακολουθούνται από το έθνος μας και τη διεθνή κοινή γνώμη και επηρεάζουν επίσης βαθιά τους αιτούντες άσυλο και τους μετανάστες στην Τουρκία.
Από αυτή την άποψη, ορισμένοι αιτούντες άσυλο και μετανάστες στην Τουρκία, που ανησύχησαν με αυτές τις εξελίξεις, άρχισαν να κινούνται προς τα δυτικά μας σύνορα. Εάν η κατάσταση επιδεινωθεί, ο κίνδυνος αυτός θα αυξηθεί περαιτέρω.
Ως η μεγαλύτερη χώρα υποδοχής προσφύγων στον κόσμο, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική της Τουρκίας απέναντι στους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ