20/04/2021

Ο επικήδειος της κόρης του Κώστα Βουτσά, Νικολέτας για τον πατέρα της που έφυγε.

Ο επικήδειος της κόρης του Κώστα Βουτσά, Νικολέτας για τον πατέρα της που έφυγε.
Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος της κόρης του Κώστα Βουτσά, η οποία λύγισε μιλώντας για τον πατέρα της.
 


Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον Κώστα Βουτσά στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό, που «έφυγε» από τη ζωή στα 88 του χρόνια.
https://youtu.be/J3FVdmlsPlA

Ο επικήδειος της κόρης του Κώστα Βουτσά

Η κόρη του Νικολέτα συγκλόνισε όσους βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» με τον επικήδειο λόγο της. «Ο μόνος λόγος που ο πατέρας μας αποφάσισε να είναι σήμερα εδώ, να ταφεί εδώ είναι γιατί κάποιος από πάνω του “σφύριξε” ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα», ανέφερε, κάνοντας τους πάντες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Δακρυσε όλη η Ελλάδα στην κηδεία του Κώστα Βουτσα.
Η κόρη του Κώστα Βουτσά, του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε για τις τελευταίες του στιγμές, στις οποίες είχε δίπλα του την οικογένειά του.
«Πάνω από το κεφάλι του επί δυο ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ηταν μια οικογενειακή γιορτή, όπως ήθελε εκείνος. Του τραγουδούσαμε, τον φιλούσαμε, του λέγαμε αστεία. Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και πάρα πολύ χαρούμενο».
«Εγώ σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε και προσωποποίησε την έννοια της ζωής. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος, θα σηκωνόταν κάθε μέρα επί 88 χρόνια με το ίδιο κέφι όπως ο μπαμπάς, θα δούλευε με το ίδιο κέφι όπως ο μπαμπάς, θα έσπερνε τους σπόρους της με τον ίδιο ενθουσιασμό .
Ο μπαμπάς ήταν πιστός στον εαυτό του, συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Εξελισσόταν, ανανεώνονταν, είχε πιάσει το νόημα της ζωής. Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο. Ας αντλήσουμε δύναμη για μια ακόμη φορά για να επιστρέψουμε το κορμί του στη μάνα γη», ανέφερε η κόρη του Κώστα Βουτσά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ