17/04/2021

Νέο θανατηφόρο τροχαίο με τρεις απώλειες – Αυτή τη φορά στην ΠΑΘΕ κοντά στο Πολύκαστρο

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων είχαμε το πρωί στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο, με τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, το νέο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο 528ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, μεταξύ δυο αυτοκινήτων με ελληνικές πινακίδες και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ευζώνους επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα 65 χρόνων περίπου. Από το αυτοκίνητο αυτό ανασύρθηκε νεκρούς ο οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επέβαιναν τρία άτομα, από τα οποία τα δυο είναι νεκρά, ο οδηγός 47 χρόνων και ο συνοδηγός του 21 χρόνων από το Πολύκαστρο.
Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς με δυσκολία μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς από τα οχήματα.
Ακόμη ένα τραγικό δυστύχημα, λοιπόν, είχαμε στο δρόμο – καρμανιόλα της ΠΑΘΕ και στο τμήμα Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης, με τρεις νεκρούς αυτή τη φορά, που προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα, σ’ έναν διεθνή δρόμο, στην κυριότερη οδική είσοδο-έξοδο της χώρας, με εκατομμύρια αυτοκίνητα να κινούνται κάθε χρόνο σε αυτήν, που όμως δεν έχει καν διαχωριστική λωρίδα. Σ’ έναν άθλιο δρόμο που το ελληνικό κράτος πριν καν τον ολοκληρώσει ως όφειλε, φρόντισε να λειτουργήσει διόδια πριν το τελωνείο των Ευζώνων και τώρα να ετοιμάζει νέα διόδια στην αερογέφυρα του Πολυκάστρου για το παράπλευρο οδικό δίκτυο.
πηγή: eidisis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ