18/09/2021

Βελόπουλος για μεταναστευτικό: Να συζητήσουμε ακόμα και τοποθέτηση αμυντικών ναρκών.

Την άμεση λήψη των σωστών μέτρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, ζητεί ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε δήλωσή του με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων στον Έβρο.

«Τα σύνορα μας δέχονται συνεχώς επιθέσεις από …. ‘πρόσφυγες’ που θέλουν να ζητήσουν άσυλο (!!) στη χώρα που επιτίθενται. Ο στρατός μας και η ΕΛΑΣ προσπαθούν τώρα να φτιάξουν πρόχειρους φράχτες για να τους εμποδίσουν», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Κάνει λόγο για «προφανείς» ευθύνες «τόσα χρόνια, για την έλλειψη προετοιμασίας στην περιοχή και για την απουσία ενός αποτελεσματικού τείχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήθελε, γιατί είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων, η ΝΔ δεν το έκανε, γιατί φοβόταν την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ».
Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση μη φοβική, να προχωρήσει στο χτίσιμο τείχους στον Έβρο, σε επιβολή push back στα νησιά, να διατάξει τη μη χορήγηση ασύλου σ΄ αυτούς που μας επιτίθενται, ακόμα και τοποθέτηση αμυντικών ναρκών να συζητήσουμε! Απαιτείται η λήψη οικονομικών αντίμετρων- με το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων, ώστε να μην περνούν φορτηγά με τουρκικά εμπορεύματα!» και καταλήγει: «Επιτέλους χρειάζονται δράσεις κι όχι συσκέψεις!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ