Να μην ξεχνάμε τους καρνάβαλους που άνοιξαν την κερκόπορτα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2903

Πρώτος, ο Τρισμέγιστος Κώστας Σημίτης, ο εμπνευστής των ανοικτών συνόρων. Ήταν τότε τα ολυμπιακά έργα και οι εθνικοί νταβατζήδες που χρειαζόντουσαν φτηνό κρέας, ενώπληρωνόντουσαν χρυσάφι. Ο Σημίτης τους το παρείχε άφθονο. Είμαι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσέ την Αθήνα σε γκέτο.

Βοήθησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με υπουργό μάλιστα τον κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έκανε το έγκλημα να κλείσει τα κλειστά κέντρα υποδοχής του Προκόπη Παυλόπουλου ως υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τα μάλιστα “Γουαντάναμο Παυλόπουλου”!Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου υπέγραφε τον κατάπτυστο νόμο για την ιθαγένεια, που έγινε δεκτός με πανηγυρισμούς και συγχαρητήρια ακόμα και από την κυβέρνηση του Πακιστάν!

Και σήμερα, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τοποθετήσει τον κύριο Χρυσοχοΐδη, τον άνθρωπο που μετέτρεψε τον “παράδεισο της Μόριας”, όπως ο ίδιος δήλωνε σε κόλαση. Ο άνθρωπος που με το ένα δέκατο των αφίξεων σε σύγκριση με αυτές των προηγούμενων ετών, κατάφερε να τριπλασιάσει τον αριθμό των μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Δημιουργώντας έναν μέγα εθνικό κίνδυνο. Δεν ξέρουμε εάν ο Θεός θα βάλει το χέρι του, σίγουρα όμως πρέπει να το βάλει ο πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ