ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο μεταναστευτικο τις επόμενες ώρες. Στον Έβρο ο Μητσοτάκης. Τι θα δώσουμε στην Τουρκια για να ηρεμήσει η κατάσταση;

Στον Έβρο εκτακτως ο Μητσοτάκης και δεν πηγαίνει για να χάσει αλλά γιατί αναμένονται

εξελιξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο μεταναστευτικο αλλά στις ελληνιτουρκικες σχέσεις τις επόμενες ώρες. Η Ελλάδα ισως πάρει ένα μέρος από όσα ζητά για να ξαναβρούν τα σύνορα την ηρεμία τους αλλά με τι αντάλλαγμα;
Στον Έβρο θα βρεθεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω των social media, λίγο μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, το βράδυ της Κυριακής.
«Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε να αυξήσει το επίπεδο αποτροπής στα σύνορά μας, στον μέγιστο βαθμό. Από τώρα και για ένα μήνα δεν θα δεχόμαστε καμία νέα αίτηση ασύλου», τονίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
Συμπληρώνει ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. «Θα τα προστατεύσουμε», δηλώνει ξεκάθαρα. Και καταλήγει: «Για άλλη μια φορά, μην προσπαθήσετε να εισέλθετε στην Ελλάδα παράνομα – Θα σας γυρίσουμε πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ