ΕΒΡΟΣ: Αποδίδουν καρπούς οι αγώνες του Πάνου Καμμένου όσο ήταν υπουργός για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο το αξιόμαχο των ενόπλων μας δυνάμεων. @panoskammenos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια που οι περικοπές σε όλα τα υπουργεία πήγαιναν σύννεφο ο Πανος Καμμενος κατάφερε με τη σωστή διαχείρηση να διατηρήσει το αξιόμαχο των ενόπλων μας δυνάμεων τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε επίπεδο ποιότητας του υλικού εξοπλισμού τους.
Αν οι ένοπλες δυνάμεις μας σήμερα μπορούν και επιτελούν το έργο τους στον Έβρο αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια γενικότερα είναι γιατί στην περίοδο της πρώτης φοράς αριστεράς υπήρχε η φωνή του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση που με τη σκληρή δουλειά του τόσα χρόνια στο υπουργείο άμυνας συνέχιζε να θωρακίζει τη χώρα κόντρα σε επικίνδυνες πολιτικές που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από την τότε κυβέρνηση αν δεν είχε επικρατήσει η σύνεση της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ  με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο Αλέξης Τσιπρας εμπιστεύτηκε την άμυνα της χώρας στα χέρια του Πάνου Καμμένου με αποτέλεσμα η σημερινή κυβέρνηση να έχει στα χέρια της έναν αξιόμαχο στρατό έτοιμο για όλα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ