Φόβος και τρόμος στην κεντρική πλατεία Νέας Μανωλάδας -Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια συμπλοκή με ξύλα και αιχμηρά αντικείμενα μεταξύ εργατών γης σημειώθηκε αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας.

Περίπου 30-40 αλλοδαποί, Αφγανοί και Μπαγκλαντεσιανοί, χωρίστηκαν σε ομάδες και συνεπλάκησαν μεταξύ τους κρατώντας στα χέρια ξύλα, σπασμένα μπουκάλια, σιδηρόβεργες ενώ κάποιοι μίλησαν και για μαχαίρια χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
Οι κάτοικοι έντρομοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Άμεση ήταν η επέμβαση ανδρών της ΟΠΚΕ και των μικτών περιπολιών του ΑΤ Βουπρασίας αλλά και Ανδραβίδας Κυλλήνης. Όμως όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί.
Η άγρια συμπλοκή μεταξύ των εργατών γης ξεκίνησε σταδιακά μετά τις 8 το βράδυ. Τα πνεύματα οξύνθηκαν λίγο μετά τις 8.30 και ηρέμησαν λίγο μετά τις 9 και πριν εμφανιστούν οι αστυνομικές δυνάμεις.Οι λόγοι ήταν μάλλον οικονομικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αναποδογυρισμένοι και κατεστραμμένοι κάδοι καθώς και παγκάκια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχαν πέντε τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Βάρδας.
πηγή: patrisnews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ