Κατέρρευσε η Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μετά την κηδεία του πατέρα μου πήγα να παίξω στο Δελφινάριο και …..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέρρευσε η Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μετά την κηδεία του πατέρα μου πήγα να παίξω στο Δελφινάριο και .....
Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, η Έλντα Πανοπούλου εξομολογήθηκε για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της.

https://youtu.be/rYZQ7nDE7rM
Ήταν όταν μετά τον θάνατο του πατέρα της έπρεπε να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου και να παίξει…
Η Έλντα Πανοπούλου είπε: “Υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν πολύ δύσκολες στη ζωή μου. Τη μέρα της κηδείας του πατέρα μου, το βράδυ παίζαμε στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή. Στο Δελφινάριο ήμουν τότε με τον πεθερό σου, ο οποίος μου στάθηκε σαν πατέρας σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή.
Το βράδυ που έπαιξα στο θέατρο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου γιατί έβλεπα κάτω τον πατέρα μου. Νόμιζα ότι είναι στην πρώτη σειρά και με κοιτάει. Όταν τελείωσε το νούμερο -ήταν δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει όταν εσύ κλαις- μπήκα στα παρασκήνια και λιποθύμησα γιατί ήταν πολύ μεγάλη η ένταση για να μπορέσω να το φέρω εις πέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ